Om ELKAN

elkan.dk blev grundlagt til udbredelse af viden om ledelse, organisationer, sprog og kommunikation af  Mikael Elkan

Sådan begyndte elkan.dk

elkan.dk var en privatejet, elektronisk, petriskål. Oprindeligt var siden meget enkel og tænkt til familie,  venner og bekendte – som lige skulle spørge om… eller lige ville høre lidt om… eller hvorfor hedder det…., eller hvorfor siger man…, eller hvordan udtaler man…, eller er der en regel for at…, eller kan man ikke skrive…? Alt sammen en følge af min, Mikael Elkan, interesse for sprog og kommunikation. Og så er det vokset med tiden og har hele tiden været frit for alle, der tumler rundt i nettet – i begyndelsen kunne ingen finde noget, men nu kan alle lede. Jeg har ladet det ligge i nettets udemokratisk, vigilante frie rum hvor vi kan give sproget los under vanlig hensyntagen til vores medmenneskers ve og vel, lov om ophavsret og Grundloven!

Med tiden har både omverden og brugere defineret elkan.dk som en del af min virksomhed og virke, så det er det i dag.

Baggrunden for og målet med elkan.dk

elkan.dk er Mikael Elkans forsøg på at bløde lidt op i den til tider tunge formidling af fagstof. Ideen er at afmystificere de blødere discipliner og forklare de hårde. Det har været et mål at elkan.dk, som site, er åbent for bidrag udefra.

Om Mikael Elkan

Læs mere om Mikael Elkan her

Hvad kan og må du bruge

Ønsker du at kopiere artikler eller linke til sider eller andet på elkan.dk, så se under ophavsret.

Citater

Ønsker du at citere, er du velkommen til det, men med henvisning til elkan.dk. Står der ikke andet på siden, så er det Mikael Elkan, der har ophavsret til teksten. Siderne er ikke tænkt som et bud på sandheden, men som inspiration og oplæg. Man slipper ikke for at gå på biblioteket eller støve bøger og viden op andetsteds – endsige gøre sig sine erfaringer. Kan man ikke styre projekter med papir og blyant, så hjælper fine modeller og store it-systemer intet. På nogle af siderne på elkan.dk finder du forslag til litteratur. Ellers kig på litteraturguiden.dk

Din artikel på elkan.dk

Du er velkommen til at sende artikler til Mikael Elkan. Andre har allerede skrevet artikler til elkan.dk. Det er frivilligt om du vil have både navn og e-mail på, men elkan skal kende dit fulde navn. Her gælder Grundlovens §73 om ytringsfrihed i Danmark. Som skribent har du automatisk ophavsret til din artikel og kan efterfølgende frit bruge den – eller bede om at få den fjernet. Du kan læse mere på infokiosk.dk ellerophavsret.dk  Du er velkommen til at sende artikler, ønsker, kommentarer eller forslag.

Elkan gennem 100 år – det oprindelige logo

Det oprindelige logo fra min den oprindelige Elkans firma. Otto Elkan solgte så såkaldt dameekvipering, men det har ikke ændret ved logoets fine form – og håndtegnet er det.

Økonomi

elkan.dk løber rundt midler fra Mikael Elkans virksomhed, ELKAN v./Mikael Elkan – den finder du på www.organisationskonsulent.dk

Tak…

Tak til alle der har bidraget og tak til alle der kigger forbi og kommenterer. Det gør siderne bedre for alle.

Med venlig hilsen

Mikael Elkan

tlf. 23 96 10 30