Sprogshow

Sprog er vanskeligt at arbejde med. Det forandrer sig hele tiden, og vi ved ikke rigtigt om vi forstår hinanden 100%, og hvis vi undersøger det bliver vi selv en del af det undersøgte.

Alligevel er der meget at sige om sprog. Vi taler og skriver i bestemte genrer, vi sætter rammer og opretholder dem. Vi genkender hurtigt afvigelser og sprogforskelle, fx kender vi rigtig godt genrer som reklamer, kærestebreve, opsigelse, jobansøgning osv. Så der er meget at undersøge og sige om sprog.

Alligevel er det meget lidt der bliver undersøgt. Arbejdet er omfattende og til tider langsomt, men resultaterne er gode og holdbare. Elkan kan kun opfordre til at arbejde mere bevidst med sprog og sprogbrug i hverdagen. Og det gælder ikke om at revse og belære, men om at lytte og lære.

Sprogtjek og sproghjælp

Elkan tager ofte ud og snakker om sprog og sprogbrug, eller hjælper virksomheder med stillingsannoncer, breve, referater, mødestyring, mødeledelse eller præsentationsteknik. Få et tilbud på et foredrag.

[dfd_blog post_categories=”dialekt,samtaleanalyse,sprog” meta_to_hide=”hide_author” posts_to_show=”100″ main_heading_default_weight=”” module_animation=”transition.flipXIn” main_heading_typograpy=””]