ElkanTV

Her finder du en række (oftest korte) videoer, der handler om emner, som du finder på elkan.dk Kontakt ELKAN, hvis I selv kunne tænke jer at få lavet en video om et emne, få belyst en problematik. Vi finder specialisten og laver interviewet.

Video og erhvervs-tv om ledelse, HR, kommunikation, kompetencerudvikling, test, MUS, konfliktløsning, digital ledelse, digitale indfødte og meget mere.

Kontakt os

Image

Christian Bason er toppen af Danmark inden for Samskabelse. Han er Adm. direktør for Dansk Design Center og forfatter til bogen “Form Fremtiden – designledelse som innovationsværktøj” (2016, Gyldendal Business). Interviewer Mikael Elkan har bl.a. spurgt Christian Bason om hvad vi kan bruge samskabelse til, hvordan det defineres og om både private og offentlige virksomheder kan have gavn af det.

Image

Knud Illeris er en af de helt store skikkelser inden for kompetencer, udvikling og læring på arbejdet. Han har brugt næste en menneskealder på at spørge sig selv “hvordan lærer man noget?” som udspring af at han selv ville skifte fra at være rejseleder til at tage et studenterkursus. I 1974 blev hand færdig som Magister med speciale i læringspsykologi og har har siden da haft en mening om kompetencer og læring.

Image

Tidligere Sygehusdirektør Kurt Nielsen fortæller om det første projekt om samskabelse i Danmark: projekt 1-1-2, der startede med en meget personlig historie, da hans datter fik brug for hjælp, langt ude på landet i England.

Image

Åsa Saltin fra CEB Global fortæller om hvordan man kan definerer og måle kompetencer, og hvordan CEB hjælper virksomheder og NGO’er med at finde de rette mennesker til de rette opgaver og udvikle dem.

Image

Ph.d. Lars Lundmann fortæller om test, hvad der virker og hvordan man – eller om man – kan måle kompetencer. Lars Lundmann skrev i sin tid ph.d. om test- og spørgetyper inden for personlighedstests.

Image

Praice har skabt en applikation, der bygger på persontest, men hvor man testes af andre. Det skulle give et meget ebdre udsagn fordi vi reelt ikke ved, hvem vi selv er. Praice kan bruges i rekruttering, men det fortæller CEO Andreas fra Praice meget mere om. Hør interviewet her.

Image

LEAN og MUS? Jo, det kan lade sig gøre. Lederen er glad, medarbejderne er glade og det rykker! Hør chef Rune Syberg fra Region Hovedstadens Psykiatri fortælle om, hvordan de bruger MUS og LEAN sammen til at justere de ugentlige forventninger, og hvordan de har fået et overblik over alle kompetencer i organisationen.

Image

Jobberlife er arbejdspladsernes TrustPilot. De kæmper for at etablere sig som den foretrukne portal til at vurdere arbejdspladser, så vi kan få bedre match mellem arbejdsplads og ansøgere. Hør partner Peter Larsen fortælle om hvad Jobberlife er og hvorfor det kan være en fordel at kigge på, hvad de kan.

Image

Video om jer her? Eller er du specialisten, hvis stemme mangler på ElkanTV?

Kontakt os

Image

Selvbestaltet erhvervsforsker Søren Schultz Hansen har fundet sit hjørne af verden i den kommende generation – de digitale indfødte – og hvad de tænker om verden. Det har Søren undersøgt. Hør ham fortælle her bl.a. om MUS og medier, og hvad det betyder for de unge på arbejdsmarkedet.

Image

Kaospilot og international coach, Jesper Christiansen viser her hvordan man kan bruge Mikael Elkans organisationsmodel til at tænke MUS og medarbejderudvikling. Det giver en enkel og tilgængelig spørgeramme, som kan inspirere til indholdet i samtalerne.

[dfd_team_member team_member_title=”Få lavet jeres egne videoer” team_member_subtitle=”Nemt, enkelt, hurtigt og billigt at få lave video til virksomheden” team_desc=”ELKAN laver videoer til virksomheder. Vælg et emne, vælg en person eller en begivenhed. Vi aftaler spørgeguide og vinkel, sætter op, optager og redigerer samme dag, så det hurtigt kan komme til godkendelse hos jer. Prisen pr. video er 6.000,- (ekskl. moms)” info_alignment=”text-left” enable_custom_link=”yes” apply_link_to=”both-title-and-image” custtom_link_url=”url:http%3A%2F%2Felkan.dk%2Fkontakt%2F|title:Kontakt%20ELKAN|” team_member_image=”18047″ team_item_width=”200″ team_item_height=”200″ main_heading_default_weight=”” sub_heading_default_weight=”” soc_icons_hover=”1″]
Video
Nemt, enkelt, hurtigt og billigt
ELKAN laver videoer til virksomheder. Vælg et emne, vælg en person eller en begivenhed.

Vi aftaler spørgeguide og vinkel, sætter op med et lille udstyr, optager og redigerer samme dag, så det hurtigt kan komme til godkendelse hos jer.

Prisen pr. video er 6.000,- (ekskl. moms)
(Transportudgifter skal aftales.)

Del med dem du kender