Del med dem du kender

 HRguiden

ELKANs guide til en verden af HR inden for ledelse, rekruttering, coaching, test, forandringsprocesser, organisationsudvikling, psykologi, sociologi og meget mere. HR er et fag, der ligesom kommunikation, er forholdsvis ungt og broget. Det er alt fra jura til kommunikation og adfærdspsykologi, det er kurser, målinger og administration.

ELKAN giver på disse sider et bud på forskellige emner. Kontakt os, hvis der er noget du savner.

Deltagelse og mægtiggørelse

Del med dem du kenderFacebookTwitterGoogle+

Share
MUS17 – årets bedste konference om MUS

Del med dem du kenderFacebookTwitterGoogle+ Sidste år fik vi stor ros for at deltagerne fik noget med hjem, de kortere, præcise oplæg, workshop og emner. Det fik vi at vide

Share
Måling af kompetencer

Del med dem du kenderFacebookTwitterGoogle+

Share
Kursuskrigen

Del med dem du kenderFacebookTwitterGoogle+Hvad vinder man ved at se sine MU-Samtaler igennem (MUS)? Ud over at man slipper for at spilde sin tid unødvendigt og kunne lave noget mere

Share
Måling af HR-arbejde

Del med dem du kenderFacebookTwitterGoogle+Virksomheder bruge kræfter på HR, men måler det ofte lige så lidt som kommunikationsarbejdet. Det gælder fx udbytte af kurser, evaluering af opsigelser eller fyringer m.m.

Share

Mere viden om HR

Kontakt ELKAN hvis du har brug for mere viden om emner inden for HR. ELKAN er en del af netværket Organisationskonsulent.dk, som hjælper virksomheder med at blive bedre til interne processer.

www.organisationskonsulent.dk